Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

toevoegen link

  • Atie Tuynman

    Beste Startpagina medewerkers,

    Is het mogelijk om de link van mijn website toe te voegen aan deze startpagina?

    De link naar mijn website is: http://atietuynman.googlepages.com/

    Alvast bedankt.

    Groeten, Atie Tuynman.

  • David

    Europe-Machinery is een internationale marktplaats voor de aan- en verkoop van tweedehands bouwmachines: werfmachines, grondwerkmachines, hantering- en hefmachines, houthakmateriaal en vrachtwagens.

    Op Europe-Machinery vindt u meer dan 90.000 tweedehands bouwmachines die worden aangeboden door dealers, handelaars, maar ook door eindgebruikers.

    U vindt er met name volgende machines: graafmachines, minigravers, loaders, graaflaadcombinaties, kiepwagens, bulldozers, wegschaven, vorkheftrucks, hoogwerkers, hijskranen en vrachtwagens.

    Dankzij de interface in 14 talen is het makkelijk internationaal zaken doen: het platform wordt in meer dan 150 landen over de hele wereld geraadpleegd.

    Inschrijven op de site is gratis. Daarna kunt u advertenties plaatsen voor materiaal dat u verkoopt of zoekt en een alarmservice via e-mail instellen die u waarschuwt wanneer een nieuwe advertentie op de site verschijnt die bij uw zoekopdracht past. Er is ook een dienst voor de verhuur van bouwmachines.

    tweedehands bouwmachines

  • charissa

    Hoeveel datingsites zijn er in Nederland? Niemand weet het. Hoeveel er zijn is minder interessant. Het gaat er om het vinden van de juiste partner middels een site die bij je past. Zelfs als je ervaren dater bent kan het lastig zijn om een datingsite te vinden die bij je past. Met behulp van tips leggen wij je uit waar je op moet letten bij het uitkiezen van een geschikte website. www.tipsonlinedating.nl

  • RavensteinKlassiek

    Op 1 januari 2012 om 5 uur 's morgens is het nederlandse internetradiostation RavensteinKlassiek met haar uitzending van alle soorten klassieke muziek inclusief opera en operette gestart. Het internetadres van de stream is:

    http://listen.radionomy.com/ravensteinklassiek.m3u

    Het internetadres van de website is:

    http://ravensteinklassiek.playtheradio.com

    Er wordt mp3 uitgezonden met 128 kbps en 44,1 kHz op basis van non-stop oftewel 24/7.