In 2013 verzorgt beeldhouwer Michiel Linders weer workshops beeldhouwen in de Dordogne. Er wordt gewerkt in zachte steensoorten zoals serpentijn, albast en speksteen. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding, dank zij een beperkt aantal deelnemers (minimaal 6, maximaal 10). Beginners en gevorderden kunnen rekenen op ondersteuning op maat.

Michiel Linders wil de sensatie die hij beleeft bij het beeldhouwen graag delen. Zijn passie ligt in het zoeken naar de balans in een vorm, naar het unieke beeld dat in elke steen zit. Tegelijkertijd besteedt hij veel aandacht aan de techniek van het hakken, raspen, vijlen, schuren en polijsten.

Tijdens de workshops kan gratis gebruik worden gemaakt van alle gereedschap en hulpmiddelen. Aan het eind van de week gaan alle deelnemers met een beeld naar huis.

Gastvrouw en gastheer Leontine en Peter Hootsen garanderen dat de beeldhouwers een zorgeloze creatieve vakantie kunnen vieren op Rastaillou. Elke maaltijd is een feestje!

Creatief vóór- en nazomeren in de Dordogne 2013:

week 22: 25 mei – 1 juni

week 23: 1 juni – 8 juni

week 36: 31 augustus – 7 september

week 38: 14 september – 21 september

Totaalprijs € 700,- inclusief overnachtingen in gedeelde chambres d’hôtes, gîtes of luxe volledig ingerichte tenten, met ontbijt, lunch en diner + natuurlijk de wijn bij de maaltijd.

De steen is niet in de prijs inbegrepen – afhankelijk van de steensoort moet u rekenen op € 2,- tot € 3,- per kilo.

Meer informatie: www.michiellinders.nl of www.rastaillou.com.